Старосалтівський ЗДО ”Барвінок-100”, Старий Салтів
Чугуївського району Харківської області

Новорічні ранки розпочались!!!!!

В садочку розпочались Новорічні свята. Діти разом із Дідом Морозом та казковими героями водять хороводи, співають пісеньки, грають в  ігри. Лунає веселий дитячий сміх, музика та привітання з Новим роком. Радісний святковий настрій не покидав присутніх упродовж усього свята. Адже дітки так готувалися до свята. Вивчали віршики для Дідуся Мороза та готували чарівні маскарадні костюми.

Середня група №2 "Калинка"

      

Старша група №2 "Чомусики"

      

ІІ молодша група "Капітошка"

        

Старша група №1 "Ромашка"

                                                  Продовжили Новорічні ранки наші самі  найменші малята - група третього року життя, які вперше, в дитячому садочку, побачили ялинку-красуню. До них на свято завітали Сніговичок, Зайчик та Ведмедик. А Дід Мороз прийшов з солодкими подарунками. Малята веселилися, грали, співали, водили хороводи.

                                                  На завершення свят - Новорічний ранок в середній групі №1 "Червона Шапочка". Приємно дивувати наших дітей - це як обов'язок кожного дорослого, особливо перед святами. Сьогодні до дитячого садочка завітали почесні гості - народний депутат Верховної ради Д.О. Шенцев, голова Старосалтівської селищної ради Е.П. Коновалов, заступник голови Л. І. Штрикун, секретар селищної ради Г.С. Курсачова. Привітали дітей, колектив з наступаючими святами, поспілкувалися з дітьми. Діти отримали подарунки - іграшки від Дмитра Шенцева. Ось такі бувають чудеса перед новорічними  святами. Вся зустріч пройшла з дотриманням карантинних вимог та обмежень.

           

                                       

« повернутися до списку новин

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Логін: *

Пароль: *