Старосалтівський ЗДО ”Барвінок-100”, Старий Салтів
Чугуївського району Харківської області

Новорічні свята в дитячому садку

Новорічні ранки в кожному дитячому садку- чарівне свято, на яке з нетерпінням чекають діти та дорослі, бо знову починають вірити в казку, сподіватися на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадувати бажання. Сьогодні розпочалися в садочку Новорічні свята. Казкові герої новорічного представлення захопили дітей в дивовижний світ казки своїми веселими хороводами, запальними таночками, завзятими іграми. Своїми віршами і піснями діти порадували найголовніших гостей - Діда Мороза та Снігуронька, які в свою чергу почастувати дітей солодкими подарунками.

"Рукавичка в гостях у дітей" - ІІ молодша група №1

        

  Ось новорічний ранок у саме найменших. До них теж завітали веселий Сніговичок, лялькові Зайчик та Ведмедик, і звісно Дід Мороз з подарунками.   

    

Новорічний ранок "Зимова казка" у ІІ молодшій групі №2 

    

 Старша група №2.  Діти, одягнені у яскраві новорічні костюми побували в справжній казці. Відомі казкові персонажі - Сніговик , Власник, Лисичка, Дід Мороз завітали в гості до дітей, подарували море емоцій, гарного настрою, пісень та хороводів.

        

Ялинка сяє від прикрас

І зал горить вогнями,

Радіють діти, бо вже час

Нам свято розпочати.

Старша група №1. Діти з великии запалом та задоволенням брали участь у веселих, рухливих конкурсах, кульмінацією свята було новорічне привітання Діда Мороза та вручення солодких подарунків дітлахам.

        

 5 січня, в садочку відбувся новорічний ранок''Новорічні пригоди веселих тигрят" в середній групі. ( Група була на самоізоляції в зв'язку з COVID -19). Цікаво і весело було дітям на святі: ігри, хороводи, пісні, загадки, вірші.  Тигр та Дід Мороз завітали до малят з подарунками.

             

 

                                                                                                                          

« повернутися до списку новин

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Логін: *

Пароль: *