Старосалтівський ЗДО ”Барвінок-100”, Старий Салтів
Чугуївського району Харківської області

День відкритих дверей

12 жовтня у садочку пройшов День відкритих дверей. Робота педагогічного колективу  була  спрямована на виконання запланованих заходів, які дали  можливість всебічно познайомити батьків з умовами перебування дітей у дошкільному закладі, переглянути  організацію навчально-пізнавальної діяльності.   

           Спілкування з батьками протягом  дня пройшло в доброзичливій, теплій атмосфері. Упродовж  дня  вони  мали можливість відвідати різні заходи, зокрема: режимні моменти (ранкову гімнастику, прогулянку, прийоми їжі ), заняття з різних видів діяльності, отримати консультації  за запитом  від вихователів, методиста, медичного персоналу,  практичного психолога.

   

    

    

   

 Найкращі спогади  залишились від перегляду виставки "Осінній дивограй". Діти разом з батьками вдома виготовили поробки з природного матеріалу. Хочемо подякувати батькам та діткам за активну участь у створенні осінніх фантазій.

    

    

      

Діти дошкільних груп разом з керівником гуртка по зображувальній діяльності Ткачовою Н.П. підготували виставку своїх робіт до свята Дня українського козацтва. 

   

    

  Особливим святом для нашого народу, для славного лицарства запорізького була Покрова Пресвятої Богородиці, яке святкувалося 14 жовтня. Наші козаки вірили, що свята Покрова охороняє їх, а Пресвяту Богородицю вважали своєю заступницею та покровителькою. Саме з метою виховання патріотичних почуттів, зацікавленості дітей до минулого свого народу, правильного ставлення до своєї історії 12 жовтня 2018 р. в дошкільному закладі для дітей старшої групи відбулася тематична розвага "Ми діти козацького роду", під час якої педагоги ознайомили дошкільнят ще з однією сторінкою історії славного українського козацтва. Вихованці читали вірші,виконували таночки.  А веселі та завзяті козачата навчалися «військовій справі». 

    

   

 

« повернутися до списку новин

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Логін: *

Пароль: *