Старосалтівський ЗДО ”Барвінок-100”, Старий Салтів
Чугуївського району Харківської області

Тиждень безпеки дитини

Згідно річного плану роботи в закладі  з 8 по 12 квітня проходить «Тиждень безпеки дитини». Упродовж тижня проводяться різноманітні заходи: тематичні заняття, бесіди, екскурсії,  театралізація, читання та обговорення художніх творів, розглядання ілюстрацій та вирішення ігрових ситуацій.

В рамках "Тижня безпеки" та згідно плану БЖД  9 квітня діти старшої та середніх груп відвідали пожежно - рятувальну частину, де познайомились зі спецтехнікою, яка використовується під час гасіння пожежі; приміряли  спецзасоби, якими користуються рятівники, а також дошкільнята мали змогу посидіти в кабіні пожежної машини та увімкнути сирену.
Діти отримали задоволення від екскурсії та дізналися багато цікавого та корисного для себе.

    

   

    

    

   

Проведено тематичну розвагу для вихованців "Твій друг-дорожній рух" (ляльковий театр),  яку підготували музичний керівник Богдан Л.О. , вихователі Кучерява Т.І., Семенцова О.М., Камишнікова Т.В.

    

 В рамках проведення Тижня безпеки дитини в дитячому закладі        11 вквітня проводилася навчальна евакуація дітей та працівників закладу. Сигнал "Увага" Пожежна тривога!" сповістив колектив дитячого садка та дошкільнят про те, що треба швидко покинути приміщення закладу. Навчальний тренінг з евакуації пройшов успішно, діти чітко виконували інструкції вихователів. 

    

     

    

Керівник гуртка Ткачова Н.П. разом з дітьми підготували виставку дитячих робіт "Коли вдома сам". 

    

    

    

    

Тематичні дні дали змогу більш детально підійти до вирішення завдань щодо безпеки життєдіяльності дітей.

 

 

« повернутися до списку новин

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Логін: *

Пароль: *