Старосалтівський ЗДО ”Барвінок-100”, Старий Салтів
Чугуївського району Харківської області

Відкриті покази - "Ранкові зустрічі"

Сьогодні, 29 жовтня,  у дитячому садку почався перегляд відкритих показів проведення ранкових зустрічей в рамках проекту "Садочок- простір дружній до дитини".  Першими показали свою роботу діти I молодшої групи, вихователь Камишнікова Т.В.  Тема зустрічі  "У селі". Цікавим був ігровий сюжет з використанням ІКТ, яскравий дидактичний матеріал викликав у дітей стійкий інтерес до виконання різних завдань. 

     

                                    

 

30 жовтня ранкова зустріч в старшій групі,  вихователь Семенцова О.М.    

Піклування один про одного, відчуття емоційної безпеки, яка потрібна для того, аби ділитися важливими ідеями та досвідом, готовність допомагати друзям - це саме ті якості, що відображають сутність ранкової зустрічі.

      

    

30 жовтня ранкова зустріч в другій молодшій групі, вихователь Куценко І.Л.

    

    

1 листопада ранкова зустріч в середній групі №1, вихователь Коновченко В.І. 

    

    

1 листопада ранкова зустріч в середній групі №2, вихователь Скиба Н.В. 

Діти хочуть, щоб їх любили, цінували дорослі та однолітки, прагнуть почуватися часткою групи. Вітання адресується кожній дитині по черзі. Під час вітання кожна дитина з повагою звертається до інших на ім'я; в колі створюється доброзичливий настрій. Діти усвідомлюють свою важливість і допомагають іншим відчувати себе членами групи, яких цінують. 

    

     

30 жовтня "Лялька-персона в гостях у дітей", вихователь Конєва Т.Д. 

Під час роботи з ляльками-персонами діти на практиці вдосконалюють навички вирішення проблемних ситуацій, оцінюють різні варіанти їх залагодження й обирають ті, які найімовірніше приведуть до успіху. Мета полягає в тому, щоб навчити малечу переносити досвід і навички, засвоєні під час взаємодії з ляльками, на реальні ситуації їхнього повсякденного життя. 

    

    

1 листопада закінчилась панорама відкритих показів ранкових зустрічей в рамках проекту "Садочок-простір дружній до дитини". Вихователі поділилися своїм досвідом роботи з колегами.

« повернутися до списку новин

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Логін: *

Пароль: *