Старосалтівський ЗДО ”Барвінок-100”, Старий Салтів
Чугуївського району Харківської області

Cвяткування 35-річного ювілею ЗДО я-с "Барвінок-100"

Співи, танці, гарний настрій та подарунки - так відзначили 35-річний ювілей закладу дошкільної освіти я-с "Барвінок-100" 10 серпня у садочку щирими усмішками зустрічали гостей закладу, дійсно панував гарний святковий настрій.

Сьогодні особливе свято, адже головні учасники - це наші вихованці, які своєю щирістю та юними талантами принесли нам багато гарних вражень. Ми впевнені, що заклад переживе ще не один святковий ювілей, але наші досягнення, надіємося, будуть завжди скарбом наших поколінь.

Найбільш радісним і несподіваним здивуванням для присутніх було привітання та цінний подарунок - комп'ютер, від голови ХОДА СВІТЛИЧНЇ ЮЛІЇ ОЛЕКСАНДРІВНИ, що передав депутат обласної ради Звєрєв В.О. Ми добре розуміємо, що закладів дошкільної освіти в області багато і увага Юлії Олександрівни приємно вразила. Тепер ми матимемо змогу постійно оновлювати матеріали на офіційному сайті закладу та на сторінці фейсбук і повністю перейти на ведення діловодства в електронному вигляді.

Велика подяка голові Старосалтівської ОТГ Коновалову Е.П., нашим депутатам Звєрєву В.О., Супрун О.М., Шенцеву Д.О., Пієву В.М., Бойко О.В, Цекало В.Г., підприємцям Лисаченко С.П., Пруднікову Р.В. Дуже дякуємо всім присутнім, що завітали на наше свято Глазуновій І.М., Дегтарьовій Л.А., Сороковому Г.Ю.

Ваша підтримка та небайдужість дуже важливі у непростий час. 

                                                   

   

   

   

   

« повернутися до списку новин

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Логін: *

Пароль: *