Старосалтівський ЗДО ”Барвінок-100”, Старий Салтів
Чугуївського району Харківської області

Новорічні ранки продовжуються!

Радісний святковий настрій створився у дітей середньої  групи «Червона Шапочка» та старшої групи "Ромашка"від самого початку свята.   Всі діти на святі були одягнені у гарні маскарадні костюми, мали образи казкових героїв: зайчики, сніжинки, ведмедики, гномики, богатирі та інші. Завдяки цьому до свята було залучено всіх дітей. Кожна дитина танцювала таночок, розповідала вірші, співала. Найбільшу радість діти отримали від спілкування з Дідом Морозом та отримання подарунків.  Свято дуже сподобалось дітям та батькам.

     

   

Дошкільнята старшої групи №2 показали виставу  "А баба Яга проти!"                                                                                                                             

   

  

   

Малята  ясельної групи «Капітошка» також  перетворились в улюблених казкових  персонажів. До них на свято завітав Сніговик.  Діти приготували свої сюрпризи для ялинки: веселі хороводи,  цікаві ігри. Кульмінацією свята була поява Діда Мороза, який порадував дітей сюрпризом з новорічної торбинки.

   

    

І завершився цикл Новорічних свят заходом в старшій групі «Чомусики». Господинею свята була сама чарівниця Зима. До малят  завітали Баба Яга з онукою Ягусею,  які  хотіли зіпсувати свято, але Дід Мороз разом з Снігуронькою, Білосніжкою та Гномами, Богатирями  зробили їх  добрими та врятували Новий рік,  а потім подарували  смачні подарунки і пообіцяли, що наступного року знову прийдуть.

    

    

  

Новорічні ранки завершились. Цікаво продумані сценарії, музичний супровід (музичний керівник Л.О.Богдан) створили святкову атмосферу, забезпечили гарний настрій та залишили чудові враження дітям та батькам на цілий рік.

 

 

 

 

 

 

 

« повернутися до списку новин

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Логін: *

Пароль: *